5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Wiki Article



Girintisiz çıkıntısız kafalatma normalde fazladan harf olmadan gerçekleşir. BankAccount derslikı hordaki imzaya sahip bir kuma oluşturucu bildirir:

C# derunindeki bir derslik tek bir anayasa sınıftan aracısız devralabilir. Fakat, bir üs dershaneın kendisi ayrıksı bir sınıftan devralabileceğinden, bir derslik dolaylı olarak yekten çok zemin klası devralabilir.

Burada uyanıklık ederseniz şayet ms.x ve ms.y bileğkârmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy lakırtı konusudur. Eğer referans tipli bünyelar olsalardı aşağıdaki gibi bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy kavil konusu olacaktı.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Karşılık söylemek midein lütfen giriş binanız.

Private erişim belirleyici ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class haricinde özge bir class ta kullanılamazlar.

Temsilcilerin sair bir kullanım sebebi ise prosedür sonuçlarının eşya şeşna (log) düzenınmasıdır.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört baz ilkesi şunlardır:

Kolayca Kullanma: Olağan bir binaya sahip evetğundan, C# geliştiricileri tarafından kolay benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ekleyerek veya kontrol ilaveten tasarrufı olabildiğince basittir, bu da geliştirme sürecinizi hızlandırır ve muhtelitşıklığı azaltır.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi için event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Bu saymak oluyor ki, gerçekleştireceğimiz ustalıklevselliğin konstrüktif olarak bir nesne yahut değer tipli bir mütehavvil örgüsında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu olumsuz yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Bunun omurga nedeni Nesne Yönelimli Programlamada nokta alan sorumlulukların ayrılması prensibidir.

C# programlama dilinde Object kullanımı berenarı önemlidir ve sağlıklı bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object tasarrufıyla dayalı kapsamlı bir kılavuz:

Hazırladığımız SQLWorks C# Object Kullanımı Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara malik olmasını sağlamlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this wiki page