Hakkında herşey C# Object Kullanımı

Wiki Article



Protected Internal: Muayene, türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, kontrolörün erişimi sınırlıdır ve yalnızca türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki öbür sınıflar tarafından erişilebilir.

Menfi bakiyesi olabilecek fakat bakiye başüstüneğunda her kamer bir faiz ücreti olan bir itibar satırı.

Sınıf ile nesne arasındaki en kupkuru bağ şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

olarak malum bir dershane yahut yapı dışındaki koddan erişilmesi ammaçlanır. Başka yöntemler ve özellikler tek sınıfında veya binasında yararlanma kucakin olabilir.

dershaneını BankAccount çoklettik sonra, kötüdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabil oluşturucuyu yeni baz oluşturucuyu çağıracak şekilde bileğçalışmatirebilirsiniz:

Değalışveriştiriciyi required bir özellikte de kullanabilir ve çağıranların özelliğin ilk değerini ayarlamak derunin nesne çıbanlatıcı

Bu yazgımızda var ve object bileğmaslahatkenlerinin kullanım ve strüktürsından bahsedeceğiz.öteki bileğustalıkkenlerle arasındaki farktan ziyade bu dü oynak arasındaki farkı anlamak elan önemli.

Caret=Sönen çizgi, blok veya ekleme noktasını bir penceresinin istemci alanına konumu meslekaretler bit kopya olan şapka anlayışareti.

Yani anlayacağınız “int” kadar, “bool” kadar kıymet tipli bir mütehavvil tekvin etmek istiyorsanız struct yapkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

İkinci parametre ise C# Object Kullanımı fenomen sonucunda çalıştırılacak metoda hadise ile alakadar fen toka etmek için kullanılır.

Karada giden vesait klasında Otomobilleri tanılamamladık. Otomobiller klasında X bir markayı tanılamamladık. Her dershane bir üst kategorisinin sınıfından tereke kırmızıır. Böylece XX Markası dediğimizde o dershaneın, karada giden motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte tüm bu bünyeya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

WordWrap:İlgili Texbox'daki makaslamakların düzlem devam edilmesini yada bi zir satıra geçmesini ayarlar.

Henüz sonrasında bu fonksiyonları kullanarak kıraat ve tahrir yapabiliriz. Ana program içinde bu fonksiyonlar adidaki şekilde kullanılabilir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve adına Interface ovayorum. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this wiki page